De leukste familie camping in Noord-Holland

Een gezellige midi camping vlakbij Enkhuizen

.

In een rustige omgeving

Welkom op onze camping!

In het prachtige West-Friesland landschap, kunt u genieten van een sfeervol verblijf bij ons op de camping of in een van onze pipowagens/safaritenten of vakantiehuis.

We hebben ruime kampeerplaatsen voor uw caravan, tent of camper. U kunt hiernaast ook kiezen voor een standaard kampeerplaats of comfortplaats. Zoekt u een veld met speeltoestellen of zonder? Wilt u zon of schaduw? Er is keuze voor iedereen.

Onze 3 sanitairgebouwen die de camping telt zijn allen voorzien van ruime douches en toiletten.

Op de camping is een grote vissteiger, waar diverse vissen gevangen worden. Op 500 meter afstand ligt een schitterend recreatiegebied (Streekbos) Hier kunt u heerlijk zwemmen, suppen, kano-en, klimmen, sterren bekijken en genieten van een hapje en drankje. Voor de hond is er een apart zwemmeer en losloopgebied.

In de mei-, en zomervakantie organiseren wij zelf kleinschalige animatie. 

Voor campers hebben we verharde plaatsen met grastegels. We zijn voor campers het hele jaar geopend, in de wintermaanden dient u wel zelfvoorzienend te zijn. 

Bekijk de velden

Er is plek voor iedereen, campers, caravans, tenten, fietsers... noem maar op!

Camping de Gouwe Stek heeft verschillende velden. Voor iedereen is er een plek naar behoefte. Wilt u liever gezellig samen met anderen staan of staat u liever een beetje afgezonderd zonder overburen? Wilt u graag dat er een speeltuintje is of juist niet? U mag het zeggen! Er zijn diverse veldjes, en ieder veld heeft wat specifieks. Ook is er een apart en deels verhard camper terrein.

Voor de fietsers hebben we fietsersplaatsen met uitzicht op het water, deze zijn zonder elektra.

Op alle plaatsen is het mogelijk elektra te gebruiken, sommige plaatsen hebben een eigen kraantje met stromend water en afvoer, dat zijn onze comfortplaatsen

Gezellig met uw gezin, familie, vrienden, of rustig alleen of met z’n tweeën.

Op de camping is een gezellig Boetje: de Konkelboet, waar iedereen vrij gebruik van mag maken. Hiernaast zijn er schommels, fietsjes en skelters, en diverse andere speeltoestellen. Heeft u wel eens op het blotevoetenpad gelopen? Leuk om te doen voor alle leeftijden. Naast dat het gewoon leuk is om te doen, blijkt het ook nog eens goed voor de gezondheid te zijn.

Kindvriendelijk

Op vrijwel alle veldjes is een speeltoestel voor de kleinere kinderen, zodat ze lekker kunnen spelen en u ze vanaf uw plekje goed in het oog kunt houden. Voor de grotere kinderen is er een groot piratenschip, volleybal- en voetbalveld en meerdere speeltoestellen. Op bijna elk veld staat een speeltuintje. Ook zijn er sportvelden, fietsjes, trekkertjes en skelters. En er is een kampvuurplaats, waar je met je ouders een vuurtje kunt stoken! Of neem je hengel mee, en vang een vis bij de speciale vissteiger.

Wij zijn een camping die geschikt is voor kinderen tussen de 0 en 14 jaar.

We werken met het thema Fien en Teun. De kinderen tussen 4 en 8 jaar krijgen een boekje met een speurtocht en opdrachtjes. Als ze dat gedaan hebben kunnen ze hun ontdekkingsdiploma ophalen.

In de mei-,  en zomervakantie is er kleinschalige animatie zoals knutselen, disco, kampvuur, vossenjacht, waterfeest, strijkkralen, oud hollandse spelletjes etc.

360 tour

 

Aankomst kampeerders: 13.30 uur

Vertrek kampeerders: 11.00 uur

Loop een rondje over de camping met de 360 graden toer!