Campingvelden

Verschillende velden

Onder de plattegrond staan de belangrijkste kenmerken van de verschillende velden aangegeven. 

Campingveld de Wurf

Campingveld de wurf, is een gezellig knus veldje.
Het veld heeft de vorm van een groot vierkant, met aan alle kanten struiken. Hierdoor zit er veel afstand tussen de voorkanten van de tenten.  In het midden bevindt zich een speeltuintje, geschikt voor jongere kinderen.

Het groene sanitair gebouw met een familiedouche en babybad bevindt zich aan het veld.

Elektra

Alle plaatsen hebben minimaal 6 ampère.

Water

Je kan bij het toiletgebouw, die aangrenzend aan dit veld staat, water halen.

Campingveld het Erf

Campingveld ‘het Erf’ is een wat smal en langer veldje.
Op het veld staan 2 pipowagens: Snuf en Snuitje.

Afhankelijk van het weer, kunt u in mei of juni de mooie pioenrozen zien bloeien.  Op het veld staat een duikelrek en klimrek.

Veld het Erf nummer 1 is wel wat kleiner dan onze reguliere plaatsen. Deze plaats is 8,5 meter breed, en 8 meter diep.

Veld het Erf nummer 3 is ook kleinere plaats. Deze plaats is 10 meter breed maar 6 meter diep. Wel hebben deze plaatsen allemaal stroom, minimaal 6 ampere.

Water

Bij het toiletgebouw kunt u water halen.

Het groene sanitairgebouw ligt aangrenzend aan dit veldje.

Veld de Bovenwoid

Dit gezellig veld bevat ruime plaatsen. Aan de ene kant van het veld komt u bij het rode toiletgebouw uit en aan de andere kant van het veld is een wandelpad. Via het wandelpad kunt u een rondje rondom de camping lopen. Op het veld zelf staan verschillende speeltoestellen.

Elektra

Alle plaatsen beschikken over een stroompunt van minimaal 6 ampère. 

Water

De comfortplaatsen op dit veld zijn nummer 6 t/m 10. Deze plaatsen beschikken over een wateraansluiting en afvoer waar u eventueel uw caravan op kunt aansluiten. 

De andere plaatsen hebben geen wateraansluiting. Ze kunnen water halen bij het sanitairgebouw.

Veld t Trappelend

’t Trappelend bestaat eigenlijk uit 2 campingveldjes. Het ene veldje, plaats 1 tot en met 6, ligt helemaal achterin en kijkt uit op het blotevoetenpad, daar staat een duikelrek aan het begin van het veld. Dit veld grenst aan de vissteiger, hier wordt zomers ook wel gezwommen.

Het andere veldje met comfortplaatsen nummer 7 tot 12 grenst aan het grote piratenschip, dit is uitermate geschikt voor wat oudere kinderen. De velden grenzen aan het open water, waar u middels de grote vissteiger kunt vissen. Komt u met de fiets en een klein tentje, dan kunt u fijn langs het water staan.

  • Onze comfortplaatsen zijn uitgerust met een eigen watertappunt, vuilwaterafvoer waar u uw caravan op kunt aansluiten en een afvoerputje, de plaatsen zijn ongeveer 100m2 en beschikken over 10 ampère elektra.

Water

De comfortplaatsen 7 t/m 12 hebben een watertappunt waar u uw caravan op kunt aansluiten. Tevens beschikken deze plaatsen over een vuilwaterafvoer en kraan. De overige plaatsen ( 3, 4, 5 en 6) hebben een gedeelde watertappunt, waar u ook water kunt halen.

Electra

De plaatsen 1, 2, 3 en 6, 7 t/m 12 beschikken over een elektra aansluiten van 10 ampère. De overige plaatsen ( 4 en 5) beschikken over een elektra aansluiting van 6 ampère.

Veld Paardenbloem

Veld Paardenbloem

Dit is een groot kampeerveld die aan 3 kanten omringd is met een hek en struiken, het veld grenst aan het voetbalveld en veld het Achterstik.

In het midden van het veld staat een zandbak, wipkip, een wip, een bus en een glijbaan. De kampeerplaatsen zijn hier omheen gerealiseerd.

Iedere plaats op veld Paardenbloem heeft zijn eigen parkeerplaats, tegenover veld Achterstik.

Van 1 april tot en met 1 oktober staat er op dit veld een sanitair gebouw met 2 toiletten en 2 luxe badkamers. Hier zijn ook 2 afwasplaatsen gesitueerd.

Comfortplaatsen

Plaats 9, 10, 11 en 12 zijn comfortplaatsen. Deze plaatsen hebben een eigen waterkraan, afvoer en een aansluiting waar de camper of caravan op aangesloten kan worden.  De andere plaatsen kunnen water halen bij het sanitairgebouw.

Elektra

Alle plaatsen op het veld hebben een stroomaansluiting van 10 ampère. 

Kampeerveld het Achterstik

Het Achterstik is een gezellig veldje zonder speeltoestellen.

De natuur van het blote voetenpad en het voetbal-, en volleybalveld zijn zichtbaar vanaf dit veldje.                                                                          

Uw auto kunt u aan de overkant van dit veld kwijt, per plaats is er 1 parkeerplaats. Deze parkeerplaatsen zijn voorzien van een bordje met uw plaatsnummer. 

Overal is stroom van 6 ampère aanwezig.

Camperplaatsen Hulft

Op camperveldje de Hulft is de ondergrond voorzien van grastegels, zodat de ondergrond de campers kan dragen, maar het terrein ook een groene uitstraling heeft. Zo heeft u toch het kampeergevoel. Een win-win situatie dus!

Camperveld ‘de Hulft’ plaatsen 1 en 2, 3 en 4 hebben vrij uitzicht op het water, waar aan de overkant de loods van de buurman staat, en aan de andere kant kijkt u vrij uit op een grasveldje. Het veldje heeft een gezellige sfeer. Soms zult u mensen op blote voeten langs het water zien lopen.

De Hulft plaatsen 6, 7 en 8 zijn tegen, en naast de Konkelboet gelegen, deze plaatsen zijn verhard waar de camper staat, en daarnaast heeft u een eigen grasveldje.

Alle camper plaatsen zijn voorzien van elektriciteit van 6 tot 10 amp.

Op de camping zijn 3 toiletgebouwen. In het rode toiletgebouw bevindt zich een stortplaats om uw chemische toilet te legen. 

In mei 2023 hebben we een nieuwe camperloosplaats gemaakt. Deze bevindt zich naast het rode toiletgebouw. Hier kunt u ook schoon water tanken.

Let op: Campers langer dan 10 meter kunnen wij helaas niet ontvangen.

Camperplaatsen Gortla

De ondergrond bestaat uit grastegels, zodat de ondergrond de campers kan dragen, maar het terrein ook een groene uitstraling heeft. Zo heeft u toch het kampeergevoel. Een win-win situatie dus! In de gaten van deze grastegels kunnen haringen geslagen worden om uw luifel etc vast te zetten. Tevens kan er in overleg een bijzettentje bij de plaats geplaatst worden van maximaal 6m2.

Alle camper plaatsen zijn voorzien van elektriciteit van 6 tot 10 amp.

De camperplaatsen op de Gortla zijn 10 meter breed en 8 meter lang. De camperplaatsen 3 tot en met 7 hebben een goede satellietontvangst. Er kunnen hier campers staan tot 8.50 meter.

De camperplaatsen bevinden zich tussen het rode toiletgebouw en het groene toiletgebouw in.

 

Comfortveld Skapewoid

Comfortcampingveld het Skapewoid is een rustig veldje met comfortplaatsen, deze zijn ongeveer 100m2. Het veld is gezellig en knus en het ligt vlakbij het water.

Er is een looppad naast de tafeltennistafel zodat u snel bij het sanitair kunt komen (40 meter afstand). Tevens zijn daar schommels, fietsjes en skelters en andere speeltoestellen.

  • Onze comfortplaatsen zijn uitgerust met een eigen watertappunt, vuilwaterafvoer waar u uw caravan op kunt aansluiten en een afvoerputje, ze zijn ongeveer 100m2 en beschikken over 10 ampère elektra.

Trekkersplaats

Voor trekkers zijn er mooie, wat kleinere goedkopere plekjes langs het water, deze plaatsen zijn zonder stroom. Voor deze plaatsen hoeft u op voorhand niet te reserveren. 

De speciale fietsplekken zijn niet toegankelijk voor auto’s, en deze hebben geen stroom. Wel kunt u in de Konkelboet uw telefoons etc. opladen en tevens kunt u daar koelelementen invriezen. Hier staan ook banken en tafels waar u kunt zitten. Tevens hebben we een wasmachine en droger.

Wilt u echter een reguliere plaats met stroom of liever niet aan het water, dan moet u deze plaats wel reserveren.