Kom kamperen en paaseieren zoeken!

Arrangement Pasen

Kom je ook kamperen met Pasen en paaseieren zoeken? 

1e Paasdag gaan we met de kinderen paaseieren versieren en paaseieren zoeken, doe je ook mee? Ook is er met Pasen altijd kermis in het dorp, de kermis is op 3,5 km vanaf de camping. 

Het paasarrangement begint op vrijdag 31 maart 13.30, en loopt tot maandag 1 april 11.00. U kunt ook later uitchecken, dit kunt u in de boekingsmodule aangeven. Dit kost 12,50 extra.

De prijs voor het arrangement staat vast, er vindt geen restitutie plaats indien u eerder vertrekt of tussendoor naar huis gaat. Indien u lid bent van de SVR of campingkey, krijgt u geen extra korting op arrangementen en maandplaatsen.

Arrangement Pasen

Arrangement Hemelvaart-Pinksteren

Het arrangementen Hemelvaart-Pinksteren, loopt van woensdag 8 mei (vanaf 13.30 uur) tot maandag 20 mei, 11.00.

Wij accepteren geen losse boekingen voor alleen Hemelvaart of alleen Pinksteren.

Wat zit in het tarief?

Voor een standaard kampeerplaats/camperplaats, inclusief toeristenbelasting, toeslagen, voor 2 personen betaald u 324,-. Een extra persoon kost €62,50 inclusief toeristenbelasting.

Voor een comfort kampeerplaats (met waterkraan en afvoer), inclusief toeristenbelasting, toeslagen, voor 2 personen betaald u 349,-. Een extra persoon kost €80,00 exclusief toeristenbelasting.

U kunt eventueel later uitchecken, dit kunt u in de boekingsmodule aangeven, dit kost 12,50 extra.

De prijs voor het arrangement staat vast, er vindt geen restitutie plaats indien u eerder vertrekt of tussendoor naar huis gaat. Het is natuurlijk voor u het voordeligst als u gezellig alle dagen blijft! Indien u lid bent van de SVR of campingkey, krijgt u geen extra korting op arrangementen en maandplaatsen.

Met Hemelvaart en Pinksteren komt er in elk weekend een avond een foodtruck op het terrein staan.

 

He-pi arrangement

Maandarrangementen

Kijk voor onze maandplaatsen voor de maanden April, Mei, Juni, September en Oktober in de boekingsmodule. 

Indien u lid bent van de SVR of campingkey, krijgt u geen extra korting op arrangementen en maandplaatsen.

Wij houden van gezelligheid en dat betekent dat wij er naar streven dat er op zoveel mogelijk plaatsen gasten aanwezig zijn en dat caravans, campers en tenten ‘bewoond’ zijn. Wij hebben daarom besloten om geen nieuwe seizoenplaatsen meer aan te bieden. U kunt natuurlijk in voor-, tussen- en naseizoen een plaats voor meerdere weken bij ons boeken, u betaald dan de dan geldende dagprijs. 

 

Winter

Vanaf 15 oktober is de camping gesloten. U kunt dan wel met de camper of caravan komen kamperen, maar dan dient u zelfvoorzienend te zijn. U kunt water tanken, water lozen, het chemisch toilet is geopend, er is elektra, wifi en u kunt tegen betaling gebruik maken van de wasmachine en droger. U dient vooraf via onze website een boeking aan te maken.