Lekker dromen in de Gouwe Droom

De Gouwe Droom beschikt over 7 slaapkamers, allemaal aangeduid met een tulpennaam. Beneden zijn er drie slaapkamers en op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers (met een trap te bereiken).

Elke kamer heeft een klein orientatie-lampje bij de deur. Deze kan uitgezet worden. Alle kamers hebben vloerverwarming, behalve kamer Rosario en Rococo, hier hangen  elektrische kachels.

Op alle bedden ligt een kussen en een dekbed. U moet wel zelf linnengoed meenemen of huren bij ons.

Kamers beneden

Er zijn drie slaapkamers op de benedenverdieping.

In slaapkamer ‘White Dream’, kunt u heerlijk slapen met 8 personen. In de slaapkamer staan 3 stapelbedden, en 2 lage bedden met kussens en dekbedden. Verder staan er een aantal kasten en zijn er voldoende stopcontacten. Een nachtlampje bij de deur, maakt het geheel compleet.

Het moderne, ruime sanitair bevindt zich om de hoek van deze kamer. Er zijn wastafels, 4 douches en 3 toiletten. Ook is er een Minder Valide toilet, met douche en wastafel en een familiedouche en een babyverschoningsruimte.

Deze 4-persoonskamer is beneden gesitueerd. In de kamer staan 2 stapelbedden en er is een kast aanwezig voor de spullen. Hiernaast beschikt de kamer over vloerverwarming. Vanuit deze kamer kunt u gebruik maken van de moderne sanitaire ruimte op de begane grond. 

Slaapkamer ‘Rococo’, is ingericht voor 6 personen. In de slaapkamer staan 2 stapelbedden, en 2 lage bedden met kussens en dekbedden. In de slaapkamer staan een aantal kasten voor kleding. Ook is er een apart toilet in de slaapkamer. Bij de deur is een een klein nachtlampje.

Het moderne, ruime sanitair bevindt zich om de hoek van deze kamer. Er zijn wastafels, 4 douches en 3 toiletten. Ook is er een Minder Valide toilet, met douche en wastafel en een familiedouche met babyverschoningsruimte.

Kamers boven

De 6-persoonskamers boven beschikken over twee enkele 1 persoonsbedden en over 2 stapelbedden. Kamer ‘Rosario’ heeft 3 stapelbedden.

Elke kamer heeft eigen sanitair; een douche, wastafel en een apart toilet.

Kamer ‘Rosario’ is gereed gemaakt voor 6 personen. Er staan 3 stapelbedden, er is een zitje en elektrische verwarming. Voor de ramen zitten horren.

De kamer heeft z’n eigen sanitair; een douche, wastafel en een apart toilet.

Via een ruime trap en ballustrade komt u in de ruime 6-persoonskamer ‘Negrita’. De kamer heeft twee enkele 1 persoonsbedden en 2 stapelbedden. Door de mooie raampartij, is de kamer lekker licht. Een eigen douche, wastafel en apart toilet, horen bij deze kamer.

Kamer ‘Yokohama’ is gereed gemaakt voor 6 personen. Er staan 2 stapelbedden en 2 éénpersoonsbedden.

De kamer heeft z’n eigen sanitair; een douche, wastafel en een apart toilet. 

Kamer Prominence is geschikt voor 6 personen. In de kamer staan twee enkele 1 persoonsbedden  en 2 stapelbedden. Voor de ramen zitten horren. Hiernaast beschikt de kamer over vloerverwarming. De kamer heeft een eigen douche, en wastafel met een apart toilet.

Plattegronden van de Gouwe Droom. De beneden verdieping en de slaapkamers en de relaxruimte van de bovenverdieping.