Faciliteiten en activiteiten op de camping

Er is van alles te vinden op de camping

Camping de Gouwe Stek heeft een ruim aantal faciliteiten om te gebruiken. In de zomervakantie is er kleinschalige animatie.

Receptie en winkel

In de receptie bevindt zich een klein winkeltje waarin streekproducten, ijsjes en andere versnaperingen verkocht worden.

Bezoek de receptie

't Trefpunt

Hier bevindt zich de folderruimte en hier staat een groot speelhuis en voetbaltafel. Tevens worden er hier in de mei en zomervakantie activiteiten georganiseerd.

Ga naar 't Trefpunt

Konkelboet

Een plek waar u heerlijk bij elkaar zitten en kunt genieten van het weer.

Ga naar Konkelboet

Sanitair

Het rode toiletgebouw heeft een wasmachine en droger. Het groene toiletgebouw heeft een familiedouche en babybad. Op veld Paardenbloem staan 2 complete badkamers.

Bekijk ons sanitair

Activiteiten op de camping

Voor iedereen wat leuks

Kampvuurplaats

Er is een kampvuurplaats waar regelmatig een vuurtje wordt aangelegd door campinggasten of door de eigenaren. Hier kan je samen met je vader of moeder een vuurtje stoken.

Speeltuintjes

Op vrijwel elk veld is er wel een speelhuisje, zandbak of klimrek etc. te vinden. Voor de grotere kinderen is er een groot piratenschip om in te klimmen, ook is er een tafeltennistafel en een glijbaan.

Sport en spel

Op de camping is er een volleybalveld, een voetbalveld, en een tafeltennistafel aanwezig. Ook zijn er fietsjes en trekkertjes voor de jongere kinderen en skelters voor de oudere kinderen.

Voetbalveld

Sinds begin juni hebben we een nieuw voetbalveld, met 2 doelen en een hoog hek eromheen. Naast het veld is nog voldoende ruimte om ook andere spellen te doen.

Vissteiger

Camping de Gouwe Stek heeft een prachtige vissteiger. Hier wordt heel wat vis gevangen! De steiger bevindt zich aan een grote sloot met een water­verbinding naar andere sloten. In de sloot wordt hoogzomers ook wel eens gezwommen.

Georganiseerde evenementen

In de mei-, en zomervakantie wordt er regelmatig wat georganiseerd, denk aan het waterfeest, bingo, vossenjacht (neem uw verkleedkleding mee) figuurzagen, kampvuur, oud hollandse spelletjes, kleinschalige disco, eieren halen bij de kippen etc.

Ook komt er in de zomervakantie af en toe een foodtruck langs.

Dieren

Op de camping zijn kippen, katten en een hond te vinden. De hond van de eigenaar, Sam genaamd, loopt vaak met zijn baasje over de camping. Hij laat zich door iedereen aaien.