Verschillende ruimtes voor iedereen

Er is een luxe keuken, met alles erop en eraan zoals een Amerikaanse koel- vriescombinatie, 2 combimagnetrons een horeca vaatwasser, alle potten en pannen die u nodig heeft! Boven is er een relaxruimte met een bar, schaakbord en tv.
En bij mooi weer kunt u genieten in de prachtige tuin.

Keuken

Kookprinsen en prinsessen kunnen zich helemaal uitleven in de volledig ingerichte keuken van het groepsverblijf van de Gouwe Droom. De Keuken is van alle gemakken voorzien

  • Amerikaanse koel- en vrieskast
  • 2 combi-ovens met magnetron functie
  • Inductiekookplaat met 5 pitten
  • Horeca vaatwasser
  • Waterkoker
  • Professioneel koffiezetapparaat 
  • Pannen, borden, bekers, glazen, bestek, kommen…enz..

Woonkamer

Het groepsverblijf de Gouwe Droom heeft een ruim opgezette woonkamer, met een prive bar! Hier kunt u gezellig samen komen, lekker loungen op de riante banken. Er zijn volop ramen waarbij het licht naar binnen stroomt, en u een prachtig panoramisch uitzicht heeft.
Ga lekker op de bank zitten om even bij te praten, een spelletje te spelen of trek je lekker even terug met een goed boek. De hoekbank is zo ruim dat er veel mensen op kunnen zitten. Ook kunt u een poef pakken en neerzetten daar waar u wilt zitten. Vanaf de bank kunt u goed televisie kijken. De televisie kan gedraaid worden, zodat u zelf de ideale kijkhoek kunt bepalen. De bank zelf, kan niet uit elkaar.

Heeft u het voetbalspel en het schaakbord gezien? U kunt hier een ouderwets spelletjes schaak spelen. Voor scholen is dit een mooie ruimte voor de bonte avond, er is namelijk disco verlichting aanwezig in het plafond.

Sanitair

Het Sanitair van de Gouwe Droom is ruim voldoende voor 42 personen. Het sanitair is modern en ruim opgezet. In de sanitair ruimte beneden zijn er 4 douches, 6 toiletten en 5 wasbakken, en een babyverschoningsruimte. Tevens is hier een familiedouche. Ideaal om samen met uw kinderen te douchen.

Ook is er een douche, wasbak en toilet voor een mindervalide. 

Alle 6 persoonskamers op de bovenverdieping hebben een eigen douche/wastafel en een apart toilet.

Terras en omheinde tuin

Vanuit de eetkeuken loopt u zo door de tuindeuren het terras op. Hier treft u een groot eigen terras aan, met  banken, stoelen en tafels om gezellig samen te kunnen zitten, in de zon of in de schaduw. 

Tevens is hier een grasveldje met duikelstangen en klimtoestel speciaal voor de gasten van het groepsverblijf.

De tuin is volledig omheind, zodat kleine kinderen niet zomaar weg kunnen lopen.

De grotere kinderen kunnen eventueel op de camping spelen waar ook speeltoestellen zijn. Tevens is er op de camping een voetbal- en volleybalveld en een kampvuurplaats.