Over vakantiehuis de Gouwe Droom

Wilt u even lekker weg in een vakantiehuis?

Kom dan naar Groepsverblijf de Gouwe Droom!

In het verblijf is er een luxe keuken, met alles erop en eraan! Denk hierbij aan een Amerikaanse koel/vriescombinatie, 2 combimagnetrons een horeca vaatwasser, alle potten en pannen die u nodig heeft! In de woonkeuken staan diverse tafels, die u kunt neerzetten hoe u het zelf wilt.

Op de eerste verdieping is er een relaxruimte met een bar, schaakbord en tv.

Tevens kunt u heerlijk op het terras vertoeven met uw groep. En de kinderen? Die kunnen duikelen op het duikelrek of het klimtoestel. Of spelen op de camping, met de vele speeltuintjes.

Er zijn 4 ruime slaapkamers met eigen sanitair, en 3 ruime slaapkamers op de begane grond met gedeeld sanitair.

 

Genieten met elkaar!

Gezellig met familie en/of vrienden samenzijn in een modern vakantiehuis welke van alle gemakken is voorzien. Van het vakantiehuis kunnen 42 mensen gebruik maken. (kleinere groepen zijn ook welkom) Er is een ruime woonkamer met moderne keuken. Het sanitair is mooi, fris en modern, tevens is er een mindervalide badkamer. Beneden zijn er 3 slaapkamers. Boven zijn er 4 slaapkamers, met elk eigen sanitair. Tevens kunt u 2 kinderstoelen en 2 kinderledikantjes erbij huren.

Op het terrein

Het groepsverbijf heeft een groot eigen terras, waar u heerlijk in de zon kunt vertoeven. Gelegen op het Oosten en Zuiden. Kinderen kunnen fijn buiten spelen op het terras bij de accommodatie, waar 2 speeltoestellen zijn gesitueerd of op de andere speeltoestellen die op het kampeerterrein gelegen zijn. Zoals een piratenschip, schommels, glijbaan, speelhuisjes, wipkip, skelters, trekkertjes etc. 

Of ga voetballen op het voetbalveld of volleybalveld. Maak met papa of mama een kampvuur in de kampvuurkuil! Er is van alles mogelijk! 

Ligging nabij Enkhuizen – Noord-Holland

De Groepsaccommodatie heeft een ideale ligging: tegenover het groepsverblijf bevindt zich het Streekbos (<500m) waar u kunt zwemmen in een meertje met zandstrand. Tevens kunt u hier heerlijk fietsen en wandelen. Wilt u liever iets anders doen? Ook dat kan in het Streekbos: denk aan klimmen in het klimpark, midgetgolfen, klootschieten, sterren kijken, natuureducatie,  kanovaren, voet schilderen, een fiets of een step huren, verschillende vaartochten en teambuildingsactiviteiten. Dit alles op nog geen 500 meter vanaf de accommodatie!

Tevens ligt er om het kampeerterrein een blote voetenpad van 2,4 km. Het langste pad van Noord-Holland! Zeer geschikt voor jong en oud!

Hiernaast bevindt het groepsverblijf zich vlakbij het pittoreske historische stadje Enkhuizen met interessante geschiedenis (2.5 km tot centrum). Ook kunt u heerlijk fietsen langs het IJsselmeer. Of natuurlijk lekker zwemmen.

Groepsverblijf de Gouwe Droom is ook te vinden op www.groepsaccommodaties.nl

Volg ons op facebook!